fredag 13 december 2013

Halstrad tryffeltartar FTW!

Hade egentligen tänkt blogga om Château Bouscassé som verkar vara ett vin med mycket av det mesta. Flaskan passar också bra tillsammans med tomtar.

Bouscasse

Det visade sig inte alls passa med kvällens plockmat med ostar, torkat kött, oliver och halstrad råbiff.

Mat

Nä. I med korken och öppna en ny flaska. Bouscassén får vänta en dag tills den får möta en redig köttbit med en rejält fet bea och kanske några bönor med vitlök. Istället fram med gamla hederliga Langhe nebbiolo Pio Cesare. Alltid gott.

Grymmast ikväll var i alla fall den halstrade råbiffen med tryffel från Cajsa Warg som ännu en gång levererar. Vansinnigt gott och mycket bang for the buck trots kilopris på 475 spänn. Handla där! Dessutom saluför de färska örter från Hornudden vilket borde göra alla andra argument överflödiga.

Etikett

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar